Taal selecteren
U bevindt zich hier:  prestige-modelmanagement.com   »  Zoeken naar een model   »  50+ jaar

MODELLEN VAN DE WEEK

WELKOM BIJ PRESTIGE 50plus

Modellen zoals jij en ik

Het modellenbureau Prestige Modelmanagement heeft haar hoofdkantoor in WENEN met kantoren in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland evenals in vele andere landen en bemiddelt online verzorgde en knappe 50plus-modellen en interessante reclamegezichten tussen de 50 en 80 jaar met behulp van online profielen/boekingskaarten in Oostenrijk, Duitsland en in Zwitserland evenals in heel Europa.

Alle onlineprofielen / boekingskaarten zijn alleen zichtbaar met login (e-mailadres en wachtwoord) omdat wij veel waarde hechten aan de privacy van de door ons bemiddelde modellen.

Wij bemiddelen alle modellen en reclamegezichten via het internet met behulp van de meest geavanceerde technologieën door middel van een online profiel / boekingskaart. Alleen serieuze klanten en opdrachtgevers krijgen inzage in onze databank met behulp van wachtwoord en login.

We laten u op de volgende webpagina’s zien hoe alles bij ons modellenbureau werkt en hoe u een succesvol model kunt worden.

Wij vragen u om het aanmeldingsformulier online in te vullen en aan het eind van het aanmeldingsformulier enkele goede foto’s van uzelf te uploaden. Ons eigen casting team zal daarna uw aanmelding beoordelen en binnen een week krijgt u van ons te horen of er een mogelijkheid is om u in ons modellenbestand op te nemen.

 

  • Internationale klanten
  • Hoogste veiligheidsnormen
  • Geen aanmeldingskosten
  • Een eigen boekingskaart
  • Een eigen gebruikersgebied
  • Eigen beheer
  • Jarenlange ervaring
  • Lopende Google-campagnes
  • Internationale verbindingen

WIJ ZOEKEN U...

voor brochure-, catalogus- en modefoto’s en reclames in heel Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en in heel Europa. U bent tussen de 50 en 80 jaar oud, groot of klein, slank of mollig, jong of jong gebleven, aantrekkelijk, verzorgd of markant. De reclame heeft U nodig!

Of het nu als topmodel, reclamemodel of figurant, reclamegezicht of nieuwkomer is. In onze omvangrijke, dagelijks groeiende modellen databank zoeken de klanten voor hun projecten de geschikte modellen en reclamegezichten ook bij u in de buurt. De gedetailleerde zoekopdrachten en het jobportal maken de communicatie en het contact tussen opdrachtgever en model eenvoudiger.

In principe heeft elk mens met een goede uitstraling, met zelfbewustzijn en een verzorgd en sympathiek uiterlijk de mogelijkheid de wereld van mode en reclame binnen te treden. Wij bemiddelen fotomodellen en reclamegezichten in heel Europa!

Nu als model aanmelden!

DE WERELD VAN RECLAME EN MODE
HEEFT NIEUWE GEZICHTEN NODIG

De eerste stap naar het succes als model

Oudere mensen denken steeds opnieuw dat ze te dik, te dun, te klein, te onaantrekkelijk, te oud of wat dan ook maar zijn om als fotomodel of reclamegezicht aan de bak te kunnen. De reclame heeft echter “Real People” in goed Nederlands “echte mensen” zoals “JIJ en IK” ontdekt. U hebt er al eens over uw entree in de mode- of reclame-business nagedacht?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent tevreden met uzelf en komt goed over? Uitstekend. Wij zijn altijd op zoek naar alledaagse personen en naar modellen met net dat beetje meer.

Voor ons maakt het niet uit, of u over de perfecte maten beschikt of innerlijke schoonheid bezit. Ongeacht welke confectiemaat of lichaamsgrootte.

Er is alleen moed nodig. Wellicht heeft de wereld van de mode en reclame u precies nodig.

 

 

VEILIGHEID EN GEGEVENSBESCHERMING

Met Prestige Modelmanagement altijd absolute veiligheid.

Wij willen dat uw dromen uitkomen. Bij Prestige Modelmanagement hechten we de grootste waarde aan gegevensbescherming en waarderen we het vertrouwen van onze modellen en opdrachtgevers. Daarom is het vanzelfsprekend dat alle profielen uitsluitend ter beschikking staan van gecontroleerde opdrachtgevers en klanten.

Alle onlineprofielen/boekingskaarten zijn alleen zichtbaar met login (e-mailadres en wachtwoord) omdat wij de meeste waarde hechten aan de privacy van de door ons bemiddelde modellen.

Nu als model aanmelden!